|
|
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » » Forum: Forum dyrektorów » » » Wątek: zarządzanie oświatą praca dyplomowa |
| Wysłany przez Gość (at) 2003-01-14 18:41:42 |
|
zarządzanie oświatą praca dyplomowa Poszukuję materiałów do pracy dyplomowej kończącej kurs kwalifikacyjny zarządzanie oświatą - mile widziane wzory gotowych prac, gdzie takie materiały mogłabym znaleźć? --- Asia |
| Wysłany przez Gość (at) 2003-03-02 21:55:30 |
|
Re: zarządzanie oświatą praca dyplomowa witam. błagam czy jest możliwość podpatrzenia twojej pracy dyplomowej?proszę o odpowiedz.musze to cholerstwo skończyć a chyba prędzej sie skicham niz to napisze :((((( plissssss --- ewa |
| Wysłany przez Gość (at) 2003-01-14 23:35:56 |
|
Re: zarządzanie oświatą praca dyplomowa Cześć Asiu Kończyłem Organizację i zarządzanie, a pracę pisałem na temat: ,,Mierzenie jakości pracy szkoły w zakresie bazy materialnej szkoły'' Jeśli Cie to interesuje pisz na e-mail, rzadko tutaj wpadam. --- Zbyszek |
| Wysłany przez Gość (at) 2003-01-27 14:33:34 |
|
Re: zarządzanie oświatą praca dyplomowa poszukaj w skryptach i publikacjach uczelni --- Ela |
| Wysłany przez Gość (at) 2003-01-30 12:08:31 |
|
Re: zarządzanie oświatą praca dyplomowa napisz do mnie basiabmw@interia.pl --- Barbara |