|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Biblioteka szkolna » Wątek: sprawozdanie z działalności biblioteki |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 24
|
Autor |
|
![]()
|
Czy ktoś może mi podesłać sprawozdanie z działalności biblioteki szkolnej..Luiza --- Luiza |
||
|
![]()
|
Wyslalam spraw. bibl.gimn. --- Lidka |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 36 Status: Nieobecny |
Witam Ja również bardzo bym prosiła o takie przykladowe sprawozdanie z pracy biblioteki, z góry dziekuję i pozdrawiam |
||
|
![]()
|
Asiu, wysyłam sprawozdanie z zespołu szkół. Co prawda roczne, ale może Ci się przyda. |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 45 Status: Nieobecny |
Sewka! Wyślij i mnie jeśli możesz, bo coś bym zmodyfikowała w swoim sprawozdaniu. Wielkie dzięki. A przy okazji, to musimy swoje adresy chyba odtajnic bo ciężko będzie nam się porozumiec mailowo. ![]() ---------------------------------------- Pozdrowienia od Jagody |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 45 Status: Nieobecny |
Sewka! Jesteś niezawodna. Bardzo Ci dziękuję. ![]() ---------------------------------------- Pozdrowienia od Jagody |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-31 Postów: 115 Status: Nieobecny |
Ja też dołączę sie do prośby, czy mogę dosteć sprawozdanie? Dzięki z górki. ---------------------------------------- Lucy |
||
|
![]()
|
Lucy, poszłooo ![]() |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-31 Postów: 115 Status: Nieobecny |
sewka, wybacz ale nie doszło ![]() ---------------------------------------- Lucy |
||
|
![]()
|
Lucy, pewnie przesyłka krąży gdzieś w przestworzach Internetu albo "leci" drogą na skróty - przez Kair, Rzym, Moskwę, Paryż ... Wysyłam ponownie. Może teraz łącza będą bardziej łaskawe ![]() |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |