|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Muzyka » Wątek: Przyjaźń damsko - męska |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 25
|
Autor |
|
![]()
|
Co sądzicie o przyjaźni między chłopakiem a dziewczyną? Czy jest możliwa? I co jeżeli przyjaciele się w sobie zakochają? Czy przyjaciele w ogóle mogą się w sobie zakochać? --- Bocian |
||
|
![]()
|
uważam że przyjaź między dziewczyną a chłopakiem jest jak najbardzej możliwa, tak samo zresztą jak to że przyjaciele mogą się w sobie zakochać przyjaźń od miłości dzieli tylko niewielki krok:D --- agnes |
||
|
![]()
|
Nie można się zakochać w przyjacielu. Takie osoby są zbyt podobne do siebie i w ogóle. To tak jakby chcieć połączyć ze sobą dwa dodatnie bieguny magnesu :P --- Lord Azazel |
||
|
![]()
|
mam przyjaciół płci przeciwnej bo lepiej się dogaduję z facetami... ale wątpię, że miałabym się w którymś z nich zakochać... chociaż znam takie przypadki kiedy taka wieloletnia przyjaźń staje się czymś więcej... --- izka |
||
|
![]()
|
pewnie ze taka przyjazn jest mozliwa! ja sie przyjaznie z samymi facetami i jest super mam tez takiego blizszego przyjaciela jesli sie bliscy przyjaciele w sobie zakochaja a potem zerwa to przyjazn nie bedzie taka sama jak kiedys byla --- kicia |
||
|
![]()
|
Taka przyjazn istnieje sama mam wlasnie takiego przyjaciela i traktuje go jak brata i raczej w zyciu nie mogloby dojsc do tego zebym ja sie w nim zakochala a on we mnie. To jest poprostu czysta przyjazn. --- alcia |
||
|
![]()
|
moim zdaniem przyjaźń miedzy chłopakiem a dziewczyna jest mozliwa --- ilona |
||
|
![]()
|
Dlaczego piszesz to na forum o muzyce???????????xD Pozdro kamak11 --- kamak11 |
||
|
![]()
|
Ja mam przyjaciela, który jest chłopakiem. Lubię z nim pogadać, ale to właśnie on potrzebuje często mojej pomocy. Nie chcę być nieskromn, ale ma rózne perypetje miłosne i bardzo jest zauroczony moją koleżanką, a ja pomagam mu dotrzeć do niej, oczywiscie w granicach rozsądku. Kiedyś też miałam innego przyjaciela, ale nasze drogi niestety się rozeszły. Jednak nadal uważam, że przyjaźń damsko - męska ma prawo bytu i niejednokrotnie jest lepsza niż ta między osobami tej samej płci. Moim zdaniem przyjaźń to takie uczucie, w którym nie liczy się czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem, liczy się jakim jesteś człowiekiem. I pamiętajcie wszelkie uczycia zależą od tego jakimi ludźmi jesteśmy! --- Lucia |
||
|
![]()
|
niewiem jak inni ale ja osobiscie nie wierze w taka przyjazn bo za jakis czas i tak ktoras ze stron zakocha sie i o wszystko i wszystkich bedzie zazdrosna!!! --- Dorotka |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |