|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Muzyka » Wątek: wielkie bzudy o metalowcach |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 131
|
Autor |
|
![]()
|
Jej, co za *** napisała ten artykuł....normalnie dno...ja proponuję, żeby ludzie, którzy się na czymś nie znają, nie wypowiadali się na ten temat, bo poprostu robią z siebie idiotów.... --- Agata |
||
|
![]()
|
O jaa, co za debile tak sądzą???Sting to Satanic Thoughts In Naked Guy ?! A bzdury o Wilkach???Bez kitu, to wszystko jest porabane, mozna sie posmiac, ale jesli ludzie na serio tak mysla to chyba oni sa oblakani;) --- Aga |
||
|
![]()
|
matko... ten kto to pisal musi mnies niezle mozg przeorany... --- raf |
||
|
![]()
|
Oh nie! Muszę spalic płyty Michaela Jacksona,bo Belzebub mnie dorwie! Drżę... --- kasia |
||
|
![]()
|
Oh nie! Muszę spalic płyty Michaela Jacksona,bo Belzebub mnie dorwie! Drżę... --- kasia |
||
|
![]()
|
to jest wielkie hamstwo tak mówić o metalowcach , przyznam niektórzy tacy są ale wyjątki < zazwyczaj 14 15 latki> ale metal to chyba w XXw najlepsza muzyka nie tak jak hip hop czy techno <zygi> , --- DZIUNIA |
||
|
![]()
|
HAHAHAHHAHHAHA --- Agnes |
||
|
![]()
|
Co za *** wymyślij tak beznadziejny tekst? :| Głupszych metod wpajania ludziom "ociemniałym" tak jak autor tego tekstu nie widziałem. --- Rafał |
||
|
![]()
|
ej, no nie mogę... przecież to jest napisane tylko i wyłącznie na ***, autor pewnie posikuje sie ze śmiechu, ze ludzie odbieraja to tak poważnie... NO COMMENTS ^^ --- IKABANA |
||
|
![]()
|
Zapraszam wszystkich, którzy chcą dowiedzieć się o czym dyskutują fani "najbardziej satanistycznego zespołu" AC/DC na http://www.acdcforum.info. Z ubolewaniem RiffRaff --- RiffRaff |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |