|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Muzyka » Wątek: wielkie bzudy o metalowcach |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 131
|
Autor |
|
![]()
|
Ja tam tego na serio nie brałam. W sumie zdarzają się takie odchyły, że są metalowcy, których można się bać, ale blokersi w spodniach z krokiem w kostkach nie są lepsi. --- Ola |
||
|
![]()
|
dobre podsumowanie :D ja tez uwazam sie za metala ;d mimo tego ze nosze zazwyczaj jasno neibieksi dzinsy i koszule :D ale słucham tlyko i wylącznie rocka i metalu - ( metallica, slipknot, korn, Iron Maiden, itp... ) gram na gitazrze elektrycznej :d ale trzymam sie zdaleka od narkotyków :D muzyka to moje zycie i niezamierzam sobei go zepsuc :P PS- mamuska jak rpzeczytała ten tekst :D to wysłała mnie do koscioła <lol2><lol2> :d:d --- ANDRUT |
||
|
![]()
|
To jakaś poskomunistyczna propaganda!!! --- 777 nowy lepszy szatan |
||
|
![]()
|
istny *** to pisal a szczegolnie to " Nirvana - Lider K. Cobain (†27) został opętany przez szatana, następnie popełnił samobójstwo" mysl nad tym co piszesz... --- siksa |
||
|
![]()
|
co za porabaniec takie bzdury wypisuje? Jak ja to czytalam to z krzesla spadlam ze smiechu :D Nie no, ludzie, wybaczcie, ale ja nie rozumiem jak Wilki, Myslovitz, Jacksona, Evanescence, GC, Blink 182 i inne jescze można w ogole nazwac zespolami metalowymi. Toz to nawet nie zespoly matalowe! wybaczcie ale ja wysiadam przy tym tekscie chyba go sobie wydrukuje i bede sie smiac jak tylko na niego spojrze --- Elen |
||
|
![]()
|
ludzie nie bieżcie tego na serio!!! To jakieś ***!!! Nie wierze że jacyś naukowcy prowadzili badania takie jak"badanie wpływu promieni słonecznych na metalowców". Ale wy jesteście naiwni;] --- kamil from murcki in katowice |
||
|
![]()
|
Żałosne... Taaaa... Najbardziej satanistyczni są Wilki z Avril Lavigne... obrażacie metal... co do narkotyków- teraz to się stało bardzo modne w sród hip-hopowców, techniawców i lampucer... P.S. Większoć metali, których znam to harcerze, ministranci i zamieszani w akcje harytatwne ludzie... --- Czachencja |
||
|
![]()
|
o znaczy że nie posiadasz tak ważnego narządu jakim jest mózg, ani takeij zdolności jak myślenie. --- Lord Azazel |
||
|
![]()
|
Te metalowce co sie tu wypowiadaly to jest dopiero tragedia :P tak to jest jak sie ludzie na zartach nie znaja.. --- Adzielec |
||
|
![]()
|
nie no, co sie czepiacie? przeciez to wielki wyczyn umiescic tyle bzdur w jednym "artykule"... trzebaby to uczcic jakas "Czarna Msza"... ubostwiam glupote ludzka... hehe za kilka lat ludzie beda spieprzali na widok staruszki w zalobie... ze niby zawarla pakt z Szatanem by jej meza do Piekla zabral bo spadek wysoki, a mleko zdrozalo... --- Sene |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |