|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Muzyka » Wątek: METALICA |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 25
|
Autor |
|
![]()
|
Jest super.Napiszcie jakie kawałki lubicie.Co o niej sądzicie. Podajcie swój emeil. --- Dorota |
||
|
![]()
|
Metallica jest to zespół do kitu --- EWELINA |
||
|
![]()
|
Metallica, Black Sabbath, Marylin Manson i inni to moje ulubione kapele metalowe, jak chcesz to napisz do mnie to może pogadamy na ten temat. A Metallica jest extra0super0cool wyjechana mooza i trzymają sie tyle lat na rynku, moja ulubiona piosenka to "Nothing else matters" PA --- basiaa |
||
|
![]()
|
Przede wszystkim: Metallica. Ja kiedyś lubiłam... teraz mi przeszło. Znudziła mi się. Zobojętniałam. Wolę chyba trochę... cięższe klimaty. Chyba^^ Ale ogólnie... Welcome home, One (sentyment do tej piosenki, jak ktoś chce usłyszeć jej profanację, proszę do mnie na maila pisać^^), Nothing Else Matters, Enter Sandman... Albo ogólniej: wszystkie^^ --- Nienor |
||
|
![]()
|
Nie lubię Metalliki. --- Lord Azazel |
||
|
![]()
|
Fuel, Nothing else matters,The memory remains, to sa najlepsze ich kawalki :] --- justyna |
||
|
![]()
|
To jeden z najlepszych zespołów. Wydaje mi się a nawet jestem pewa, że oni grają to co lubią. Nie są tak jak wiele innych wokalistów i zespołów kreowani przez media, są po prostu sobą. Lubie oczywiście Nothing else materrs, ale także piosenki z ich piewrwszych płyt takie jak Fade to black, czy Fight fire with fire,. --- Natalia |
||
|
![]()
|
nic nie mam do tego rodzaju muzyki ale strasznie odstrasza mnie ubior takiego metala --- Dorotka |
||
|
![]()
|
METALLICA JEST ZAJEBISTA!!!! MOIMI ULUBIONYMI KAWAŁKAMI SĄ: NOTHING ELSE MATTERS, MASTER OF PUPPETS, THE MEMORY REMAINS, NO LEAF CLOVER, DEVIL'S DANCE, UNTIL IT SLEEPS, ONE, ENTER SANDMAN, CARPIE DIEM BABY. --- sylwia |
||
|
![]()
|
METALLICA TO MOIM ZDANIEM JEDNA Z NAJLEPSZYCH ZESPOŁÓW NA ŚWIECIE JA JĄ BARDZO LUBIE:) --- FAN |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |