|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Muzyka » Wątek: METALICA |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 25
|
Autor |
|
![]()
|
Dorotka ich ubior jest spoko.Sama ubieram sie podobnie :] --- Justyna |
||
|
![]()
|
od razu zaznaczam, że ja to nie ta sama osoba co powyżej... a co do tematu to raczej nie przeszkadza mi taka muzyka i nawet lubię pierwsze albumy (Ride the Lightening, Master of puppets :) tylko nie wiem co ma ubiór do muzyki? czy słuchając trzeba patrzeć na "takiego metala"? mi się wydaje, że wystarczy jeśli ktoś dobrze gra a to jak wygląda to tylko detal... --- dorotka |
||
|
![]()
|
no wlasnie bo po co ci pekny fender bez przetwornikow:) najwyzej mozna go spalic na stosie i zrobic jakas impre co nie:) ku czci stratow fenderoskich hehe --- Jim Jester Demon |
||
|
![]()
|
oh dorotko wzruszyłam się... cieszę się że nic nie masz do mnie, bo jestem typową "metalówą"... i nie bój się nas, nic ci nie zrobimy, włosek ci z główki nie spadnie... DO JASNEJ CHOLERY MYSLICIE ŻE PERKUSISTA Z KAPELI METALOWEJ BABCI NIE UMIE PRZEZ JEZDNIĘ PRZEPROWADZIĆ?? Dorotko zerknij se na www.overkill.pl - większość ludzi na forum to albo zajebiste ziomki albo dusze, nie ludzie. No polecam - oficial polish /^^\||-_^||^/^\|_|_||((/^\ website rLz --- Skylar Reload |
||
|
![]()
|
Ja "zaraziłam się" miłością do muzyki tworzonej przez Metallice od mojego taty (dziwne ale prawdziwe). Lubie "Sad but True" "Nothing Else Matters" "Of Wolf and Man" i "The Struggle Wihin". Lubie jeszcze kilka innych ale nie chce mi się wymieniać ;) --- TYKA_12 |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |