|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Muzyka » Wątek: Założyłem zespół i co dalej???? |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 14
|
Autor |
|
![]()
|
Elo! Założyliśmy z kumplami zespół rockowy. Mamy dwie gitary, bas, perkusję i wokal. Nie wiemy tylko,jak to wszystko zacząć. Nie chodzi o repertuar, ale o próby zgrania tego w jedną całość. Jakieś rady?? Z góry dziex! PS. POZDRO 4 ALL. --- Paweł |
||
|
![]()
|
Nauczyć się grać :P --- Lord Azazel |
||
|
![]()
|
ZAGRAJ NA ULICY I ZARUP KASE. NO WIESZ GRASZ A LUDZIE WRZUCAJĄ CI MONETY .MOŻE CIĘ KTOŚ POPROSI BYŚ GRAŁ U NIEGO --- ASIA33 |
||
|
![]()
|
Najlepiej wysłać nagranie wasze do wytórni i czekać.A nie chcecie dziewczyny do zespołu???Ładnie śpiewam i mam swój styl:-) --- Plis |
||
|
![]()
|
nagracie plyte i musicie ja opublikowac potem juz jakos pojdzie moj chlopak tez ma zespol dlatego stracilam moja gitarke:( // pordo:) --- Cobra† |
||
|
![]()
|
Zacznijcie od występów w szkole.Tak zaczynało wielu artystów.:D Pozdro kamak11 --- kamak11 |
||
|
![]()
|
O jezu..... chłopak się pyta jak ma grać a wy mu tu kazecie plyty od razu nagrywac.... Perke i bas wyslij na szkolenie z zakresu "rytmika" potem niech sie ucza dzwiekow i akordow..... gitarzystow naucz takich podstaw jak akordy, riffy, jakie dzwieki sie łaczą ze sobą, rozumiesz.......... ? po prostu musicie miec jakies podstawy muzyczne i skomponiowac cos i dac cos od siebie..... poprostu --- Alex |
||
|
![]()
|
Alex- dzięki:) Wreszcie jakaś odpowiedź z sensem. Jednak zakładając ten temat, miałem na myśli to, że poszczególni członkowie zespołu są na dość dobrym poziomie, a mimo to mieliśmy problemy, żeby się zgrać w jedną sensownie brzmiącą całość. Powoli jednak dajemy sobie z tym radę. Wszystko to dlatego, że wskoczyliśmy na początku na zbyt trudne kawałki. Pierwszą piosenką, jaką chcieliśmy zagrać była The Final Countdown:P Błąd;) Ale teraz już jest raczej oki. Jeśli macie jakieś dalsze rady, to piszcie. Z góry dzięx i pozdro 4all:) --- Paweł |
||
|
![]()
|
jak umiecie grac i robicie dobre kawałki to moze cos z was bedzie..... ale uwierzcie mi ze nie wiele kapel tak gra, tymbardziej ze słucham "troche" mocniejszej muzy niz ROCK i to zupełnie nie moje klimaty, ale to obowiązuje w kazdym gatunku... --- maslak |
||
|
![]()
|
Hej Plis!!! Dziewczyny mówisz?? Hmm:) Gdzie mieszkasz? ;) ;) ;) PS. Pozdro 4all --- Paweł |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |