|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Muzyka » Wątek: Thrash metal |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 8 |
Autor |
|
![]()
|
Według mnie to jest najlepszy rodzaj muzyki, a wy jak uważcie? Co myślicie o takich zespołach jak Metallica, Slayer, Fear Factory? --- Bart_eX |
||
|
![]()
|
Pozdrawiam! Fear Factory to dla mnie najbardziej wykur*****, genialny zespół. Szkoda, że przyćmiony przez np. Metallicę ( choćby patrząc na posty nt. tego tematu ( ale zabrzmiało :) oraz bardzo niedoceniany w Polsce ( prawie kompletnie martwa obecność w necie. Inne moje fav grupy to Sepultura ( starsza, thrashowa ), soulfly ( za Cavalerę ), System of a Down ( nu metal, ale "folkowy" tak jak dokonania Maxa C. ) itp itd etc. ble ble Gratuluję profesjonalizmu ( thrash zamiast trash ), he he Więcej takich tematów w forum, ale lepiej przenieść się do 'bardziej w temacie" site'ów --- Damaged |
||
|
![]()
|
METALLICA RULEZZZZZZ! --- Zbyszek |
||
|
![]()
|
kapele sa naprawde dobre. Metallica jednak najlepsze lata ma juz za soba. Obecnie panowie graja bradzo komercyjnie. s&m jest po prostu zalosny. --- Piter |
||
|
![]()
|
ave popieram cie piter --- EINMYRIA |
||
|
![]()
|
Teraz to komercja, ale kiedyś Metallika byla wielka. --- Bart_eX |
||
|
![]()
|
Moim zdaniem (jeśli biega o S&M) to płytka jest extra. Doskonałe zgranie efekty dzwiękowe itp. Ale naleprze były: ReLoad, Master of puppets i Czarny album!!! --- Elo |
||
|
![]()
|
Popieram cie Bart_eX, bo słucham Metallcy od dawna i sądze,że chłopaki grają suuuuuuuuuuuuuuper. --- Anita |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |