|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Historia » Wątek: wygląd greckich bogów |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 5 |
Autor |
|
![]()
|
Witam wszystkich! Czy znajdzie sie jakaś dobra dusza i powie gdzie znaleźć fragmenty dotyczące charakterystyki i wyglądu greckich bogów? --- Hania |
||
|
![]()
|
Trzeba by po prostu poczytać "Mitologię" albo "Mity greckie". Powinno być, pamiętam z dzieciństwa. --- chela |
||
|
![]()
|
Powiem wam szczerze że gdy ja czegoś szukam to nigdy tego nie ma! więc tak dla innych to zobaczcie w książce Jana Parandowskiego pt "O mitach greckich" blablablablabla no i przynajmiej ty masz to a ja zawsze muszę wymyślać to sama!!!!!!!!!!!!!!Hania napisał: > > Witam wszystkich! Czy znajdzie sie jakaś dobra dusza i powie > gdzie znaleźć fragmenty dotyczące charakterystyki i wyglądu > greckich bogów? --- olunia |
||
|
![]()
|
chela napisał: > > Trzeba by po prostu poczytać "Mitologię" albo "Mity greckie". > Powinno być, pamiętam z dzieciństwa. --- mateusz |
||
|
![]()
|
dzięki Olunia , ale potrzebowałam tego z dnia na dzień. Spójrz na datę, dziś to już nieaktualne. Pozdarwiam --- Marusia |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |