|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Historia » Wątek: TESTY na prawo |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 14
|
Autor |
|
![]()
|
Cze! Pilnie poszukuje jakichkolwiek testow na prawo, w necie oczywiscie ubogo w tego typu rzeczy:) Potrzebowalbym testow najlepiej na Jegiellonke ale nie pogardze takze innymi. Musialyby byc one najlepiej sprzed roku, 2-3 lat. Mam nadzieje ze jakis szczesliwy student prawa lub kazda inna mila dusza odezwie sie z info:) Pozdroofka --- Lukas |
||
|
![]()
|
musze mieć (bardzo szybko) test do historii do klasy 5 szkoły podstawowej na temat "W Palestynie króla Cheroda". --- edyta |
||
|
![]()
|
Hej jesli dostałeś jakieś testy na prawo, to czy mógłbys mi podesłać? pozdrawiam Magda klaudiamagda@poczta.onet.pl --- Magda |
||
|
![]()
|
testy j,polski --- bazi |
||
|
![]()
|
Słuchaj ja zaczełam dopiero szukać i może masz jakieś testy, mogę Cię pocieszyć że na Jagiellonkę się nie wybieram. Z góry byłabym bardzo wdzięczzna i dziękuję!!! --- Zuzia |
||
|
![]()
|
Poszukuje testów egzaminacyjnych na prawo, zainteresowanych proszę o podesłanie pozdrowienia --- Grzegorz |
||
|
![]()
|
chciałabym otrzymac testy na prawo!!!! --- ULA |
||
|
![]()
|
Ja narazie rozpoczynam poszukiwania, ale jakbyś jakies miała to byłabym bardzo wdzięczna gdybyś mi przesłała. Dziękuję z góry i obiecuję że otrzymasz dzięki temu odemnie wile różnych egzmplarzy!!! Zuzanna;) --- Zuzia |
||
|
![]()
|
chcialabym otrzymac jakie kolwiek testy na prawo --- daria |
||
|
![]()
|
t --- Wiola |
||
|