|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Historia » Wątek: plan wynikowy z historii w gimnazjum |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 17
|
Autor |
|
![]()
|
Pilnie potrzebuję planów wynikowych: - klasa I - podręcznik wyd. M.Rożak "Przez wieki" - klasa II i III - podręcznik wyd. Nowa Era "Razem przez wieki" Będę wdzięczna za szybką pomoc Mariola --- Mariola |
||
|
![]()
|
Znalazłam twoją prośbę na forum o plany wynikowe do historii w gimnazjum. Być może udało ci się coś zdobyć.Błagam mam oddać na jutro. Siedzę i płodzę i nic mi nie wychodzi. Jeśli możesz wyślilij. Zrospaczona --- Ania |
||
|
![]()
|
Pilnie potrzebuje planu wynikowego z historii do gimnazjum najchetniej na podstwie programu bakowski i Ryckowska-Bryl. Jesli nie masz takiego to bylabym wdzieczna za przeslanie jakiegokolwiek z historii. Pozdrawiam i licze na Twoja pomoc. --- Ania |
||
|
![]()
|
prosze o przesłanie ww planu z góry dziękuje --- helena |
||
|
![]()
|
Czy może dysponujesz już planem do klasdy I, ja w tym roku zmieniłam podręcznik i będę wdzięczna za pomoc , pozdrawiam Krystyna --- Krystyna |
||
|
![]()
|
pilnie potrzebuję też tych planów. Będę wdzięczna za pomoc. Dzięki --- wioletta |
||
|
![]()
|
Też potrzebuję planu wynikowego do klasy pierwszej gimnazjum, do podręcznika wyd. M. Rożak "Przez wieki". Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrowienia i powodzenia w pracy. --- Asia |
||
|
![]()
|
Czy może dysponujesz planem wynikowym do klsy I ? Będę wdzięczna , jeśli go prześlesz, pozdrawiam --- Krystyna |
||
|
![]()
|
Cześć! jeśli macie plany wynikowe z historii w gimnazjum dla Nowej Ery, to również bałagam o pomoc! Chodzi mi chociaż o klasę I. Potrzebuję też wiedzy o społeczeństwie dla kl. I, II i III gim. z Nowej Ery. Pomózcie!!! --- Aneta |
||
|
![]()
|
Mam plan wynokowy go kl.I gimnazjum Wyd. Nowa Era Razem przez wieki moge wysłac . --- Grazyna |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |