|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Forum ogólne » Wątek: bycie parą w gimnazjum... |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 30
|
Autor |
|
![]()
|
Czy uwas w gimnazjum też jest takie zacofanie?? Bo u mnie strasznie!! W ubiegłym roku wszystkim nawet najlepszym uczennicom i uczniom obnizono zachowanie, bo "obściskiwały się na korytarzach", co oczywiście było nie prawdą- sama byłam w tym gronie z moim chłopakiem a uwierzcie, że wiem co jest stosowne a co nie... My odbieramy to tak, że ogólnie belfrom przeszkadza, że w ogóle ma sie kogoś... W tym roku, mimo że róznież kompletnie nic złego nie robiliśmy oprócz rozmawiania także mieli do nas pretensje! Czemu oni nie potrafią rozróżnic zachować stosownych od niestotownych? Przeciez nie przestane rozmawiac z moim chłopakiem na przerwie, bo to by było totalnie chore! Czy u was też tak jest? --- Sliver |
||
|
![]()
|
może nauczyciele zazdroszczą, że czas ich pierwszych miłości już minął :P --- Panna GiAmi |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 14 Status: Nieobecny |
u mnie zakaz maja tylko 2 osoby.Jana i Alex bo nauczycielce juz sie znudzilo ale i tak roibia co chca. |
||
|
![]()
|
Myślę, że takie "mizdrzenie się"(sorry za użycie tak ironicznego wyrązenia" na szkolnych korytarzach powinno być dozwolone, ale tylko do pewnej granicy. Tacy uczniowie potem mogą sobie za dużo pozwolać w stosunku do siebie(okazywania miłości w miejscach publicznych nigdy za wiele). Nie posądzajcie mnie w każdym razie o purytanizm i konserwatyzm(bo zwolennikiem tego nie jestem). Miejsce publiczne jest miejscem, gdzie przebywają ludzie postronni, i nadmiernego okazywania miłości nie muszą oglądać właśnie ci ludzie. Na takiego coś można sobie pozwolić w domu, w samotności, gdzie nikogo oprócz dwojga nie ma. ---------------------------------------- "A słońce prawdy nie zna wschodu i zachodu" Adam Mickiewicz |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 14 Status: Nieobecny |
masz kompletna racje :) |
||
|
![]()
|
Powiem krótko. Totalny bezsens:] ![]() Mianowicie o bycie parą w gimnazjum :] ![]() ---------------------------------------- [Edytuj 1 razy, ostatnio edytowany przez a4d4m0o (at) 2006-03-06 12:55:19] |
||
|
![]() Polska Dołączył: 2006-11-23 Postów: 26 Status: Nieobecny |
To śmieszne ![]() ![]() |
||
|
![]() Dołączył: 2006-08-24 Postów: 88 Status: Nieobecny |
U mnie sie zdaza ze pary sie przytulaja na korytarzach albo ktos komus da buzi... ale nei ma z tym wiekszego problemu... a jak by był to statut tego nie zabrania wiec nawet bym nei dyskutowal tylko powiedzial nauczycielowi ze sie czepia :P to tak w wielkim uproszczeniu ---------------------------------------- ,Wojna trojańska toczyła się o kobietę. Była to jedyna wojna w historii, w której wszyscy wiedzieli naprawdę o co walczą" |
||
|
![]() ![]() Polska Dołączył: 2006-05-27 Postów: 19 Status: Nieobecny |
U mnie w szkole nie ma takiego czegos, ze za takie zachowanie obnizaja ocene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My mamy zachowanie na punkty. Co ma swoje plusy ale i tez minusy. Ale o takim przypadku u mnie w szkole nie slyszalam zeby za takie zachowanie obnizac ocene z zachowania!!! PAPA! Pozdrowionka:) piszcie ![]() |
||
|
![]()
|
Po pierwsze statut nie musi zabraniać, żeby nauczyciel miał prawo zabronić. Po drugie gdybyś do mnie odezwał się tak bez szacunku, zostałbyś ukarany. |
|||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |