|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Forum praca w szkole » Wątek: poszukujemy tłumaczy języków obcych |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 68
|
Autor |
|
![]()
|
Z dniem 1 lipca powstaje nowe biuro tlumaczen technicznych. Potrzebni sa tlumacze wszystkich jezykow. wymagania stały dostep do internetu,znajmosc jezyka. aplikacje, cennik,dane kontaktowe przymnowane wylacznie listownie pod adresem: Paulina Marcinkowska ul.Kniaziewicza12/2 50-454 Wrocław nadesłanych aplikcaji nie zwracamy --- Biuro tłumaczeń |
||
|
![]()
|
Jestem angliską, mieszkam poza Wrocławiem. Czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Proszę o odpowiedź. --- Agnieszka |
||
|
![]()
|
Jestem filologiem germanskim, mieszkam we Frankfurcie nad Menem, czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Pozdrawiam --- Marek |
||
|
![]()
|
Jestem mgr filologii angielskiej, specjalność tłumacz. Od 3 lat zajmuję się przekładem tekstów specjalistycznych (handlowe, prawne, techniczne). Jeżeli oferta jest nadal aktualna, prosze o kontakt. --- Dorota |
||
|
![]()
|
Dzień dobry. Moje dane: Helena Giszter ul. Rubinowa 12 52- 215 Wrocław tel.: (071) 368 74 Podejmę się tłumaczeń z języka niemieckiego. Posiadam stały dostęp do internetu. Certyfikat z 2005 r. ZMP sehr gut. Przygotowuję się do certyfikatu ZOP. --- Helena Giszter |
||
|
![]()
|
Poszukuje praktyki lub stazu w zakresie tlumaczenia jezyka nemiekiego. Prosze o kontakt na skrzynke mailowa. --- Michał |
||
|
![]()
|
Jestem tłumaczem języka francuskiego.Dyplom ukończenia szkoły w Paryżu.Proszę o kontakt. Pozdrawiam Maria --- Maria |
||
|
![]()
|
Witam!Jestem ukrainką po maturze.Język rosyjski jest dla mnie językiem ojczystym.Proszę o kontakt. --- Ania |
||
|
![]()
|
Jestem studentka Filologii Romanskiej na UAM. Oprocz jezyka francuskigo, znam takze jezyk hiszpanski( polroczne stypendium w Hiszpanii). --- magdalena |
||
|
![]()
|
Biegła znajomość j. francuskiego. Tłumaczenia techniczne w branży instalacji sanitarnych i grzewczych, katalogi techniczne, instrukcje obsługi etc. Darek --- Darek |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |