|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Nauczanie specjalne » Wątek: Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 81
|
Autor |
|
![]()
|
W tym roku mam w swojej klasie (IV ogólnodostępna)dwoje uczniów z upośledzeniem lekkim. Bardzo proszę o przesłanie mi rozkładów materiałów do informatyki, muzyki, plastyki, matematyki i przyrody dla II etapu edukacyjnego sp specjalnej. Z góry dziękuję . Pozdrawiam --- Anka |
||
|
![]()
|
Jeśli możesz to prześlij mi plan pracy do techniki , pracuje w szkole integracyjnej podstawowej i w klasie mam dzieci z upośledzeniem w stopniu lekkim i umiarkowanym . Z góry dziękuję. --- Teresa |
||
|
![]()
|
Beatko! Jak już masz te rozkłady to proszę prześlij mi je. Z góry dziękuję! --- Monika |
||
|
![]()
|
Ja również poproszę o plany wynikowe z matematyki do kl.V dla uczniów upośledzonych w stopniu lekkim... Bardzo dziękuję:) --- Kasia |
||
|
![]()
|
Witam! Proszę o rozkład materiału dla klasy III gimnazjum specjalnej.Z góry dzikuję. halina --- halina |
||
|
![]()
|
Bardzo prosze o plany wynikowe dla uczniów lekko upośledzonych z klasy IV, V, i VI z języka polskiego, historii, przyrody i matematyki. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Jola K. --- Jola |
||
|
![]()
|
Uczę pierwszy rok w szkole specjalnej plastyki itechniki. Jeżeli to możliwe proszę o przesłanie planów dydaktycznych dla klas I gimnazjum oraz v i VI roku szkoły podstawowej. Uczę dzieci upośledzone w stopniu umiarkowanym i znacznym. Z góry dziękuję za pomoc. Staszek. --- Staszek |
||
|
![]()
|
Witam!!! Jesli ktoś z Państwa jest w posiadaniu rozkładu materiału z techniki w gimnazjum dla uczniów z uposledzeniem w stopniu umiarkowanym, to bardzo proszę o przesłanie. Dziękuję i pozdrawiam --- Wioletta |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o plany wynikowe z matematyki i informatyki kl. IV SP dla ucznia z lekkim upośledzeniem albo chociaż o jakąś pomoc --- ana |
||
|
![]()
|
Droga Aniu ja również borykam się z tym problemem -rozkład materiału dla dzieci z upośledzeniem w stopniu lekkim do klasy IV gdyż tak jak ty mam w swojej klasie dwoje takich uczniów. Korzystam z podręcznika WSiP do matematyki. Jeżeli byś mogła przesłać taki rozkład materiału to byłabym Tobie wdzięczna. Pozdrawiam --- Jola |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |