|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Nauczanie specjalne » Wątek: Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 81
|
Autor |
|
![]()
|
<http://eduseek.interklasa.pl/forum/read.php?f=66&i=1084&t=1084> --- Mariola |
||
|
![]()
|
Proszę o rozkaładu do gimnazjum specjalnego dla uczniów z upośledzeniem umiarkowanym; chodzi mi o przedmioty tj. funkcjonowanie w środowisku; technika; plastyka. Dziekuję --- Krzysztof |
||
|
![]()
|
Mam rozkłady do przedmiotu technika. Nauczam w szkole specjalnej przedmiotu w klasie IV. Udostępnię ;-) --- Łukasz |
||
|
![]()
|
I ja poproszę o przyrodę i matematykę. Z góry dziękuję:) --- George |
||
|
![]()
|
Ja również poproszę!! --- Rona |
||
|
![]()
|
Aaaa, adresiku nie podałam:( --- George |
||
|
![]()
|
Ja również poproszę do matematyki w klasie V... Bardzo dziękuję:) --- Justyna |
||
|
![]()
|
Witaj Łukaszu byłabym wdzięczna za jakąś pomoc uczę w szkole specjalnej sztuki ale może jakieś zagadnienia z techniki będą mi pomocne. Gdybyś miał jeszcze plan wynikowy to bardzo bym o niego prosiła. Pozdrawiam Ania --- Ania |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o rozkłady i plany wynikowe dla uczniów z upośledzeniem w stopniu lekkim ( mam ich czterech) dla kl.IV z przyrody, informatyki, edukacji czytelniczej i medialnej. Z góry dziękuję.Służę pomocą w języku polskim kl. IV i V ("Między nami"), informatyka kl. IV, VI ( "Lekcje z komputerem", "Informatyka 2000") oraz język rosyjski kl.VI ( "W szkołu") --- Mirka |
||
|
![]()
|
Bardzo prosze o zozkłady materiału dla dzieci z lekkim upośledzeniem w kl.4 i I gimnazjum ; przyroda w kl. 4 technika, informatyka zarówno w podstawowej jak i w gimnazjum. Bardzo dziekuje :) --- Ania |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |