|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Nauczanie specjalne » Wątek: Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 81
|
Autor |
|
![]()
|
Ja bardzo proszę o rozkład do przyrody! dziękuje... --- inka |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o rozkłady materiału do kl. I-III szkoły podstawowej szkoły specjalnej. Dziecko ma uposledzenie w stopniu lekkim. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Beata --- Beata |
||
|
![]()
|
Bzrdzo proszę o rozkłady z matematyki i techniki do kl.IV dla dzieci z upośledzeniem lekkim i umiarkowanym. Z góry dziękuję. --- ewa |
||
|
![]()
|
mój em. janbar10@wpl .pl --- basia |
||
|
![]()
|
jesli mozesz to prosze przeslij mi rozkłady.Dzieki --- Ania |
||
|
![]()
|
Jeszcze raz prośba do Izy:) Czy mogłabym dostać zmodyfikowany dla uczniów z upośledzeniem lekkim rozkład do przyrody i matematyki? Z góry dziękuję. --- George |
||
|
![]()
|
Witam!!! Zwracam się do Państwa z gorącą prośbą o rozkłady do techniki w gimnazjum dla ucznia z uposledzeniemw stopniu umiarkowanym. Bardzo dziekuje. Pozdrawiam... --- Wioletta |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o rozkłady z matematyki do kl.IV dla dzieci z upośledzeniem lekkim i umiarkowanym. Z góry dziękuję. --- Marzena |
||
|
![]()
|
dzieci z upośledzeniem umiarkowanym nie mają PRZEDMIOTU MATEMATYKA! --- ania |
||
|
![]()
|
Oooo, to ja też poproszę... O rozkłady do klasy 4 dla dzieci z upośledzeniem lekkim - z j.polskiego, matematyki, przyrody i historii oraz do klasy 1 dla dzieci z upośledzeniem, również lekkim. --- BeataM |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |