|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Nauczanie specjalne » Wątek: Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 81
|
Autor |
|
![]()
|
Dla dzieci upośledzonych w stopniu lekkim. Prześlijcie jeżeli ktoś ma . Proszę!!!!!!!!!! --- Ewa |
||
|
![]()
|
WITAJ! UCZĘ OD NIEDAWNA w klasie IV ucznia z upośledzeniem w stopniu lekkim. Wyczytałam na forum, że miałeś rozkłady do techniki. Bardzo proszę o pomoc. Jeslibyś mógł to prześlij mi je. Będę wdzięczna. Ela. --- Elżbieta |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o rozkład materiału z matematyki do gimnazjum specjalnego dla upośledzonych w stopniu lekkim.Dzięki...... jolanta.rasinska@neostrada.pl --- jolanta |
||
|
![]()
|
Jeżeli możecie mi pomóc - bardzo proszę o rozkłady mat. do techniki w kl.I gimnazjum dla dzieci uposledzonych w stopniu lekkim. Z góry serdecznie dziękuję --- Basia |
||
|
![]()
|
Cześć ! Przeczytałam że poszukiwałąś planów wynikowych z techniki dla klasy IV Ja mam teraz ten problem. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś zechciała mi choć część przesłać, żebym mogła coś własnego spłodzić dla mojego Adasia - klasa IV sp. Pozdrawiam! Ela. --- Elżbieta |
||
|
![]()
|
Ja także poszukuję jakiegokolwiek planu dla dzieci z upośledzeniem w stopniu umiarkowanym. Bardzo dziekuję. --- Ewa |
||
|
![]()
|
<http://www.profesor.pl/materialy_szukaj.php?szukaj=gimnazjum+specjalne> rozkłady z matematyki dla gimnazjum --- Mariola |
||
|
![]()
|
Dopiero zaczęłam swoją pracę w szkole podstawowej i od razu mam klasy integracyjne. Uczę tylko przyrody i mam napisać dostosowania programowe dla niektórych uczniów upośledzonych w stopniu lekkim i innych. Jeśli można to chętnie bym skorzystała z Twojej propozycji przysłania materiałów na maila. Byłabym niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam. --- Hanna |
||
|
![]()
|
Dopiero zaczęłam swoją pracę w szkole podstawowej i od razu mam klasy integracyjne. Uczę tylko przyrody i mam napisać dostosowania programowe dla niektórych uczniów upośledzonych w stopniu lekkim i innych. Jeśli można to chętnie bym skorzystała z Twojej propozycji przysłania materiałów na maila. Byłabym niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam. --- Hanna |
||
|
![]()
|
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |