|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Nauczanie specjalne » Wątek: Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 81
|
Autor |
|
![]()
|
Mam w klasie dziecko z upośledzeniem umiarkowanym. Czy istnieje jakiś program nauczania MATEMATYKI w tym zakresie?? A jeśli nie, to co mam wrzucić do teczki z rozkładami?? --- Bogusia |
||
|
![]()
|
Jeśli mogę to jeszcze ja dołączę się do tej listy proszących Cię o plany wynikowe z przyrody. Bardzo dziękuję i pozdrawiam --- Ania |
||
|
![]()
|
Również bardzo proszę o rozkłady materiału dla dziecka upośledzonego w stopniu umiarkownym w kl. I-III szkoły podstawowej masowej (klasa integracyjna) albo informację o tym co można wprowadzać i czego można wymagać od takiego dziecka. Z góry serdecznie dziękuję --- Aga |
||
|
![]()
|
Witaj Iza! Proszę o udostępnienie rozkładów materiałów jakie posiadasz. Ja pracuje w klasie integracyjnej i chętnie też podziele sietym co mam. Z góryb DZIĘKI!!!!!!!!!! --- Adrianna |
||
|
![]()
|
To ja też się dołączę do tych próśb............... baaaardzo zależy mi na planach do języka polskiego i historii dla klas IV-VI. Będę wdzięczna za wszelkie materiały. agata.t@poczta.fm --- agata |
||
|
![]()
|
Byłabym niezmiernie wdzięczna za przesłanie planów do j. polskiego dla uczniów z upośledzeniem lekkim w kl. IV i VI. Z góry serdecznie dziękuję --- Bożena |
||
|
![]()
|
Jeśli ktoś może pomóc - bardzo proszę o plany wynikowe z języka polskiego dla klasy I, II gimnazjum lub I klasy szkoły zawodowej - dla uczniów upośledzonych w stopniu lekkim. Z góry serdecznie dziękuję --- Marta |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o rozkłady dla upośledzonych w stopniu lekkim i umiarkowanym z matematyki,informatyki,j.polskiego,techniki dla kl.IV,V,VI szk.podst. --- Barbara |
||
|
![]()
|
Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej dla uczniów klas I-III z lekkim upośledzeniem. Z góry dziękuję. --- Monika |
||
|
![]()
|
Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej dla uczniów klas I - III z lekkim upośledzeniem. Z góry dziękuję. zula242@wp.pl --- Monika |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |