|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Nauczanie specjalne » Wątek: Proszę o rozkłady do szkoły specjalnej |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 81
|
Autor |
|
![]()
|
Do dość długiej listy proszacych ja również chciałabym sie dołączyć i prosic o plany wynikowe do klas IV,V,VI szkoły specjalnej z języka polskiego. serdecznie dziękuje i pozdrawiam! --- Joanna |
||
|
![]()
|
Będę bardzo wdzięczny za przesłanie planów wynikowych dla uczniów z upośledzeniem lekkim do informatyki i techniki w SP Z góry dziękuję. --- Robert |
||
|
![]()
|
Będę bardzo wdzięczna za przesłanie mi rozkładów materiału do matematyki szkoły podstawowej specjalnej (IV klasa). Z góry dziękuję za pomoc! --- Aśka |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o rozkłady materiału i plany wynikowe do języka polskiego i historii dla ucznia klasy IV z upośledzeniem w stopniu lekkim w nauczaniu indywidualnym. Z góry dziękuję:) Pozdrawiam! --- elka |
||
|
![]()
|
Witajcie! Jeżeli ktoś posiada rozkład materiału dla I klasy Gimnazjum - upośledzenie w st. umiarkowanym - funkcjonowanie w środowisku, BAAAAAAAAARDZO proszę o przesłanie. Nauczanie realizowane jest w szkole ogólnodostępnej w formie n. indywidualnego - 10 godzin tygodniowo. Pozdrawiam kozasia@poczta.fm --- Joanna |
||
|
![]()
|
Bardzo proszę o rozkłady z techniki oraz innych przedmiotów z kl.IV,V,VI.Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Basia Z. --- Basia |
||
|
![]()
|
Proszę o rozkałady do gimnazjum specjalnego dla uczniów z upośledzeniem umiarkowanym; chodzi mi o przedmioty tj. funkcjonowanie w środowisku; technika; plastyka. Dziekuję --- marlena |
||
|
![]()
|
Będę bardzo wdzięczna za przesłanie mi rozkładów materiału do szkoły specjalnej dla uczniów klas I - III z lekkim upośledzeniem. Z góry dziękuję za pomoc! (wojtel18@o2.pl) --- Marcyś |
||
|
![]()
|
Jedna z uczennic w klasie IV teraz otrzymała decyzje o nauczaniu w szkole specjalnej. Rodzice jej nie oddadzą. Jaki program jest dla takich uczniów (upośledzenie w stopniu lekkim), czy sa podręczniki (matematyka i informatyka) szukałam ale nie moge znaleźć. Gdyby mnie ktoś poratował rozkładami byłabym bardzo wdzięczna. Dziękuję. --- Halina |
||
|
![]()
|
Bardzo prosze o plany wynikowe dla uczniów lekko upośledzonych z klasy IV, V, i VI z języka polskiego, historii, przyrody i matematyki. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Jola K. --- Jola |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |