|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Rozmowy o polskim » Wątek: dzieci |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 25
|
Autor |
|
![]()
|
czesc pozdrawiam.nie wszystkie dzieci maja szcześliwe dzieciństo bo im sie a dobrze nie układa w życi.niektóre dzieci maja dużo pieniedzy ale nie ich rodzice nie maja czasu z nimi rozmawiać.niektóre dzieci także maja rodziców po rozwodzie.niektórz tez wogule nie mają rodziców bo np.im zgineli i sa w domu dziecka myśle że to wystarczy!!!!! --- Krycha |
||
|
![]()
|
Sęk w tym, że Tomek chyba należy do tych, którym się w życi aż za dobrze układa. Do tego stopnia, że ma wszystko w życi i liczy, że ktoś mu coś napisze. Chłopcze tacy jak Ty póżniej kupują matury i dyplomy na bazarze. --- boudicca |
||
|
![]()
|
Krycha wielkie dzięki ;):) --- Krzysiek |
||
|
![]()
|
Kasia napisał: > > Potrzebuję wypracowania "Nie wszystkie dzieci mają szczęsliwe > dziecinstwo jestem z klasy 5.to ić do łuszka i wjeżczaj w dupsko dupsko --- ziom numer gg5461145 |
||
|
![]()
|
Witam! Chciałabym poruszyć pewien temat. Szczerze powiem, że otworzył mi on oczy. Wiem teraz, że jestem szczęśliwa z tego jaką mam rodzinę i otoczenie. Niektóre dzieci nie mają rodziny i mieszkają w niezbyt przyjaznych ich edukacji domach dziecka. Niektóre mają jedno z rodziców, co również jest trudne i napewno nie jest im z tym łatwo. Jedni mają rodziców, ale nie są z tego szczęśliwi, bo ich rodzice piją. Wiele rodzin nie ma pieniędzy na chleb, takie dziecko jest najczęściej odrzucane przez inne dzieci. Dlatego Cieszmy się, z tego co mamy, bo wierzcie mi...Te dzieci dużo by dały, by być na naszym miejscu! --- Anastazja |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |