|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Rozmowy o polskim » Wątek: jak napisać reportaż ?? |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 30
|
Autor |
|
![]()
|
z czego powinien sie składać dobry reportaż prasowy ?? jaki temat wybrać ?? prosze o pomoc --- wojtek |
||
|
![]()
|
czee wojek reportaz jets bardzo latwo napisac tylko trzeba sobie wybra odpowiedni temat taki ktory bedzie dobry dla mnie i dla osob ktore beda musialy sluchc tego reportazu wiec najlepiej wybrac temat z naszego codziennego zycia... --- ilona |
||
|
![]()
|
MUSZĘ NAPISAĆ REFERAT NA TEMAT NIE WSZYSTKIE DZIECI MAJĄ SZCZĘŚLIWE DZIECIŃSTWO. --- ARTUR |
||
|
![]()
|
MUSZĘ NAPISAĆ REFERAT NA TEMAT NIE WSZYSTKIE DZIECI MAJĄ SZCZĘŚLIWE DZIECIŃSTWO. --- ARTUR |
||
|
![]()
|
sranie w banie panie kapitani!!! LOLKU LOKLKU PIWICHOLKU!! :D:D: --- adsada |
||
|
![]()
|
Jest swietna ksiazka,ktora moze pomoc ci w pisaniu reportazu: K.Wolny: Reportaz-jak go napisac.Rzeszów 1996. ;) Zobacz tez na stronie www.variusmanx.art.pl/dziennikarz --- marta |
||
|
![]()
|
Mam napisać reportaż pt.Lekcja w szkole . Musze wybrać dowolną lekcje i temat . Co mógłbym umieścić w tej pracy i czy można w tym troche naściemniać ?? ! Z góry dzięki za odpowiedz ! --- Jacint |
||
|
![]()
|
Muszę napisać referat na temat "Nie wszystkie dzieci mają szczęśliwe dzieciństwo" i nie wiem jak! Pomórzcie! Błagam! --- Rafał |
||
|
![]()
|
Jak se pisze reportaż? --- Renata |
||
|
![]()
|
Posiadam gotowy referat na ten temat! Więcej informacji pod mailem: rafcio94@o2.pl --- Rafał |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |