|
|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Awans zawodowy nauczyciela » Wątek: Jak napisać program autorski? |
|
|
|
Wszystkich postów w tym wątku: 63
|
| Autor |
|
|
|
Chciałabym napisać program autorski, lecz nie do końca wiem, jak on powinien wyglądać, tzn. z jakich elementów musi się składać? Co w nim należy umieścić? Uczę technologii informacyjnej. Może ktoś mógłby mi pomóc i udzielić kilku wskazówek? Z góry dziękuję! Pozdrawiam! --- kama |
||
|
|
|
szukam materiałów do programu z lekkiej atletyki --- Zbyszek |
||
|
|
|
Teź prosze o materiały jak napisać program autorski. Mój email: cochcesz@web.de --- Blazej |
||
|
|
|
nuie nazywajcie tego "autorski"!!! --- paweł |
||
|
|
|
gdzie ty studia konczylas w rosji --- pawel |
||
|
|
|
proszę o materiały dotyczące pisania programu autorskiego - w zasadzie już napisałam takowy - program pracy koła plastycznego ale nie wiem czy dobrze. I jeszcze jedno czy do programu koła konieczne są recenzje? --- Kascyk |
||
|
|
|
Wysyłam Ci materiały, które mam. --- Krystyna |
||
|
|
|
Proszę o tytuły pozycji, z których można uzyskać informacje dotyczące pisania autorskiego programu nauczania. Dzięki. --- Agnieszka |
||
|
|
|
skoro zrobiłaś stronkę i umieściłaś coś w necie, to nieelegancko jest mówić :zżynają" i "wlazło" :) --- paweł |
||
|
|
|
Fakt, umieściłam. I cieszę się jesli te materiały komukolwiek się przydadzą. To była bardziej odpowiedź do Anny, która mnie zarzuciła ściąganie. Pozdrawiam --- Lidia |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |