|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Forum praca w szkole » Wątek: szukam pracy jako nauczyciel kształcenia zintegrowanego w Lublinie i okolicach |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 4 |
Autor |
|
![]()
|
witam... ![]() W 2005 roku ukończyłam studia magisterskie na kierunku pedagogika-nauczanie początkowe z wynikiem bardzo dobrym.. Pracę magisterską pisałam na temat trudności w czytaniu i pisaniu uczniów klas trzecich (dysleksja, dysgrafia, dysortografia). Jest to temat dziś bardzo bliski dzieciom w wieku do lat 10.. Pragnę zajmować się tą tematyką, w najbliższej przyszłości otworzyć przewód doktorski i zgłębiać moją wiedzę na ten temat... Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat szkoły,w której potrzebują nauczyciela mojej specjalności i w której mogłabym się rozwijać, gorąco proszę o kontakt.. Email-ewelcia1@poczta.onet.pl Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję... Ewelina z Lublina |
||
|
![]()
|
naprawdę nikt nie wie gdzie mnie potrzebują? POMOŻCIE!!! please.... ![]() |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 213 Status: Nieobecny |
ech nic nie wiem w tym temacie..podsyłam linka tylko.moze cos sie pojawi adekwatnego: http://www.epuls.praca.gov.pl/index.php?setRange=1&apl=gl&woj=06 Pozdrawiam i powodzenia ![]() |
||
|
![]()
|
Pomożcie?Może coś wiecie?może jakaś praca w okolicach Lublina? Czekam.. ![]() |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |