|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Historia » Wątek: tortury - średniowiecze |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 7 |
Autor |
|
![]()
|
Kochani, czy zadalibyście uczniom w klasie 5 szkoły podstawowej pracę domową na temat: "Tortury w średniowieczu". Moje dziecko ma to opisać. Makabra. Ten nauczyciel powinien ![]() |
||
|
![]()
|
nie taki rysunek miał być. Tylko taki ![]() |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 1443 Status: Nieobecny |
Nigdy. ---------------------------------------- Sa ludzie, ktorzy widza szklanke w polowie pusta. Sa tez tacy, ktorzy widza ja w polowie pelna. A ja widze miejsce do nalania wodki :D ![]() |
||
|
![]() Dołączył: 2006-02-01 Postów: 377 Status: Nieobecny |
Ja desperacko bym zadała i patrzyła bym co się dalej dziać będzie - jak rodzice fiksują i nie wiedzą co z tym fantem zrobić - a swoją drogą przecież pewnie oglądali film "Seven" :-(((((((((( ble, fu i brrr |
||
|
a po co ja mam meczyć dzieciaki, a potem się męczyć z rodzicami :D ---------------------------------------- Sa ludzie, ktorzy widza szklanke w polowie pusta. Sa tez tacy, ktorzy widza ja w polowie pelna. A ja widze miejsce do nalania wodki :D ![]() |
||
|
![]() Dołączył: 2006-02-01 Postów: 377 Status: Nieobecny |
Z rodzicami to się psychiatra męczył będzie - hi hi :-) |
||
|
... jak już skończy ze mną. ---------------------------------------- Sa ludzie, ktorzy widza szklanke w polowie pusta. Sa tez tacy, ktorzy widza ja w polowie pelna. A ja widze miejsce do nalania wodki :D ![]() |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |