|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Forum ogólne » Wątek: Pomocy |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 4 |
Autor |
|
![]() polska Dołączył: 2007-01-30 Postów: 12 Status: Nieobecny |
Ja lubie czytać Viktora Juniora Ale koleżanki Mnie wyśmiały nie wiem dlaczego przecież on jest dla ludzi w moim wieku poradći mi coś ---------------------------------------- Siema! Mam dwa psy i kota. Uwielbiam zwierzaki. Piszcie na mój e-mail. anelim@interklasa.pl |
||
|
![]()
|
Hej Victor Junior to pismo dla dziewczyn i chłopaków zresztą sam tytuł jest bardziej męski jak by było tylko dla dziewczyn to by się nazywało np. Victoria Junior ;-) zresztą ta gazeta jest całkiem na poziomie i nie musisz się wstydzić ze ją czytasz, sam polecam moim uczniom, bo są świetne strony z angielskiego i niemieckiego np. a twoje koleżanki nie są zbyt mądre jak się z ciebie wysmiewają, pewnie nie potrafią czytać albo co ;-) |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 987 Status: Nieobecny |
Victor Junior, jak i zresztą inne gazety, jest zły i nie powinniście go czytać, ponieważ tylko "Nasz Dziennik" zawiera całą prawdę. Czytając inne gazety niż "Nasz Dziennik" zamykacie się na prawdę i żyjecie w zakłamaniu. ---------------------------------------- Lech Wałęsa, TW SB ps. "Bolek": "To ja obaliłem komunizm". Kornel Morawiecki: "Nie wypada w tym dniu mówić o mnie". |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 987 Status: Nieobecny |
Na pytanie: "Czy jest to dobre i rzetelne postępowanie, jeśli wiedzę o jakichś wydarzeniach czerpie się tylko z jednego źródła (w tym wypadku RM i NDz) i poprzez jego perspektywę interpretuje się to wydarzenie?" odpowiadasz bez żenady, że "tak, bo tylko Radio Maryja mówi prawdę, inne media są zakłamane". O czym to świadczy, jeśli nie o głupocie? Wszystko widzisz w dwóch kolorach: czarnym i białym. Platforma Obywatelska jest zła i koniec kropka. Bo tak mówią w RM. Nawet jeśli nigdy nie miałam w rękach "Polityki" i "Gazety Wyborczej" to przecież wiem, że są to gazety zakłamane, obłudne i usiłujące zniszczyć Kościół, bo przecież tak mówią w Radiu Maryja. Zresztą po samych okładkach można się domyśleć, że tak jest. A wiesz czemu w RM mówią tak źle o Platformie? Bo nie jest w koalicji z PiS-em. W czasie kampanii jeździli po nich ostro, potem w czasie negocjacji trochę się wstrzymali, a teraz jeżdżą dalej. Gdyby doszło do koalicji z PO-PiS, Radio Maryja atakowałoby Leppera, Giertycha, PSL i SLD. Proste. ---------------------------------------- Lech Wałęsa, TW SB ps. "Bolek": "To ja obaliłem komunizm". Kornel Morawiecki: "Nie wypada w tym dniu mówić o mnie". |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |