|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Forum ogólne » Wątek: proszę o pomoc: "Uważam,że Polska powinna iść drogą..." |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 15
|
Autor |
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 987 Status: Nieobecny |
Aha, oprócz tego polecam książkę Tomasza Lisa "Co z tą Polską" - ale bardziej jako przygotowanie, niż zestaw gotowych podpowiedzi. Diagnoza tam postawiona na pewno podsunie ci różne pomysły, w którą stronę iść jeśli chodzi o konkretny temat wypracowania... no. ---------------------------------------- Lech Wałęsa, TW SB ps. "Bolek": "To ja obaliłem komunizm". Kornel Morawiecki: "Nie wypada w tym dniu mówić o mnie". |
||
|
![]()
|
a jednak... nie interesuje się WOSem, ale napisałam interesującą pracę o nauce, badaniach i technologii. a co do bostona czy jak mu tam - skoro ty już jesteś na zmywaku to Ci konkurencji nie będę robić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i dziękuję za odp. PS. Polska NIE powinna iść drogą konserwatywnego liberalizmu!! ![]() ![]() ![]() |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 1443 Status: Nieobecny |
Nie masz pojęcia jak mnie cieszy ta wiadomość. Wychodze z założenia, że KAŻDY inteligentny człowiek może napisac dobre wypracowanie, jeśli tylko chce A poruszone przez Ciebie wątki wydają mi sie niezwykle ciekawe w stosunku do tematu wypracowania. Wrzuciłbyś mi go na PW? Chętnie przeczytam. ---------------------------------------- Sa ludzie, ktorzy widza szklanke w polowie pusta. Sa tez tacy, ktorzy widza ja w polowie pelna. A ja widze miejsce do nalania wodki :D ![]() ---------------------------------------- [Edytuj 1 razy, ostatnio edytowany przez boudicca (at) 2007-04-03 22:22:24] |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 987 Status: Nieobecny |
mi też, mi też! ;-) ---------------------------------------- Lech Wałęsa, TW SB ps. "Bolek": "To ja obaliłem komunizm". Kornel Morawiecki: "Nie wypada w tym dniu mówić o mnie". |
||
|
![]() ![]() POLAND Dołączył: 2007-06-29 Postów: 43 Status: Nieobecny |
Inną niż teraz |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |