|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Pedagog szkolny » Wątek: Test diagnozujący preferowany styl uczenia się:wzrokowiec, słuchowiec, kinestetyk, dotykowiec |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 30
|
Autor |
|
![]()
|
Witam. Mogę również prosić o przesłanie mi tego testu oraz innych używanych przez pedagoga. Dziękuję. mój e-mail: benia5@poczta.onet.eu |
||
|
![]()
|
Jestem początkującym pedagogiem, zbieram wszystkie materiały, które pozwolą mi na konstruktywną i rzetelną pracę w zawodzie. Bardzo proszę o przesłanie wszelkich testów, ankiet, które mogą pomóc mi w pracy. Z góry serdecznie dziękuję!!! Mój email: mstawiak@wp.pl |
||
|
![]()
|
Witam, ja również poprosze o ten test- wykorzystam w pracy. dzieki |
||
|
![]()
|
Witam, ja również poprosze o test- jestem początkującympedagogiem i zapewne wykorzystam te materiały w pracy. dzieki Mój email: evil77@op.pl |
||
|
![]()
|
jeśli masz ten test to i ja bardzo proszę na adres emili@interklasa.pl |
||
|
![]()
|
Witam Ja też sympatycznie się uśmiecham i proszę o przesłanie testu- kwooda233@wp.pl |
||
|
![]()
|
witam! pop bardzo dugiej nieobecności. niestety nie bywałam tutaj. przykro mi że nie wysłaalam tych testów tym którzy prosili. mam prosbe, Ci ktorych nadal interesuje test, napiszcie priva. postraram sie odpowiedziec. |
||
|
![]()
|
serdecznie proszę również o test: 7rysia7@op.pl pozdrowienia |
||
|
![]()
|
monia,mogę też prosić o ten test-prześllę ci inne materialy? |
||
|