|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Forum ogólne » Wątek: szkoła bez papierosów??? |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 3 |
Autor |
|
![]()
|
Co o tym myslisz?? według Ciebie kto moze palić papierosy w szkole, a co najwazniejsze czy nawet osoby dorosłe powinny to robic?? jaki daja przykład.. ![]() |
||
|
![]() ![]() POLAND Dołączył: 2007-06-29 Postów: 43 Status: Nieobecny |
Przestać produkować papierosy |
||
|
![]() ![]() Polska Dołączył: 2006-01-25 Postów: 45 Status: Nieobecny |
Palenie powinno być świadomym wyborem każdego człowieka- czy chce to robić czy nie, nie powinno zależeć od grupy ludzi z którymi przebywamy ani od przykładu płynącego od nauczycieli czy opiekunów. Generalnie wychowują rodzice i dom a nie szkoła więc nauczyciel może palić jednak nie powinien robić tego przy uczniach czy miejscach niedozwolonych. Palenie w szkole jest zakazane, na terenie szkoły nie może być nawet palarni:) Ale nie wiem czy są szkoły gdzie się tego przestrzega. Martwy przepis. Mi palenie nauczycieli nie przeszkadza, w LO większość sobie odpuściła hipokryzję /ja palę a wam nie wolno/ bo masa uczniów ma 18scie lat i może kupić legalnie i używać jeśli chce zarówno alkohol jak i papierosy. ---------------------------------------- Kto nie był buntownikiem za młodu, będzie świnią na starość:) |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |