|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Nauczanie specjalne » Wątek: Ipet |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 9 |
Autor |
|
![]()
|
Dzień dobry, od września mam nauczanie indywidualne dziecka upośledzonego umiarkowanie. Poszukuję IPET- u dla gimnazjum I klasa. Czy moze ktoś przesłać mi przykładowe IPETy z góry serdecznie dziękuje |
||
|
![]()
|
Witam! Prosiłaś o indywidualne programy dla ucznia z umiarkowanym upośledzeniem klasa I gimnazjum. Jeśli ktoś Ci przysłał to bardzo Cię proszę, prześlij do mnie. jadzial@onet.eu Ja otrzymała program dla ucznia z um. up. klasy III szkoły podstawowej, tym mogę się podzielić jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam. Jadwiga |
||
|
![]() ![]() Dołączył: 2008-09-19 Postów: 11 Status: Nieobecny |
Ja także proszę o przeslanie-mój adres-emcz5Wp.pl ---------------------------------------- [Edytuj 1 razy, ostatnio edytowany przez tofik1 (at) 2008-09-19 21:20:31] |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 1593 Status: Nieobecny |
łomatkobosko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
Każdemu może się to przytrafić.....tobie też |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 1593 Status: Nieobecny |
Nie...aż tak nie ![]() Dodam, że nauczycielom nie powinno w ogóle. |
|||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 295 Status: Nieobecny |
Dziwne, bardzo dziwne. IPET: Indywidualny program edukacyjny, jak nazwa wskazuje, jest dostosowany do konkretnego dziecka, więc po co komu IPET innego dziecka? Każde dziecko jest inne i inne ma potrzeby edukacyjne, no chyba, że jestem w błędzie. Jeśli tak, to proszę mnie wyprowadzić z nieświadomości. Poza tym życzę koleżankom sukcesów w pracy z dziećmi upośledzonymi, to naprawdę fajna praca. ---------------------------------------- "Trzeba z żywymi na przód iść, po życie sięgać nowe, a nie w uwiędłych laurów liść z uporem stroić głowę." (A.Asnyk) |
||
|
Przykro czytac takie posty, tak nauczycielom nie wypada...przechwalac się;-) |
||
|
Przykro czytac takie posty, tak nauczycielom nie wypada...przechwalac się;-) |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |