|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Pedagog szkolny » Wątek: Pedagog na dużurach |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 6 |
Autor |
|
![]()
|
Mam pytanie, czy pedagog może być zwolniony z dyżurowania na przerwach?? Podobno są na to jakieś przepisy? |
||
|
![]()
|
może o ile tak postanowi dyrektor a przepisów na to nie ma |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-30 Postów: 13 Status: Nieobecny |
Witam. Pedagog na dyżurze to piramidalna bzdura!!! W mojej szkole nigdy nie dyżurowałam (poza zastępstwami). Nie bardzo mogę sobie wyobrazić sytuację, gdybym musiała powiedzieć w trakcie rozmowy uczniowi, rodzicowi czy np. kuratorowi sądowemu: ,,Przepraszam, proszę opuścić gabinet bo muszę wyjść na dyżur!". A obecność n-la na dyżurze rzecz święta, bo wszystko jest dobrze dopóki się nic nie stanie. Pozdrawiam ---------------------------------------- Małagosia |
||
|
![]()
|
Dziekuje za odpowiedzi. Moim zdaniem to też bzdura, jednak ja musze wypraszac odwiedzajacych mnie. Kiedy jade do poradni pedagogicznej, ośrodka pomocy społecznej - oczywiscie w sprawach służbowych , musze prosic sie kogos żeby łaskawie za mnie stanął na dyżurze - głupota. Pozdrawiam |
||
|
![]()
|
Witam Was!ja też uważam,zę to bzdura!ja niestety też dyżuruję.A mam pytanie:Czy wyplacane są wam delegacje za wyjazd np.do poradni?bo ja jeżdżę za swoją kasę,bo powiedziano mi,że to jest w ramach mojej pracy! |
||
|
![]()
|
a po co jechać do poradni? Jeśli deleguje dyrektor i poradnia jest poza miejscowością, w której jest szkoła to winien zwócić koszty podróży. |
|||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |