|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: SZOK - Szkolny Ośrodek Kariery » Wątek: Jak zostać doradcą zawodowym? |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 6 |
Autor |
|
![]() Poland Dołączył: 2006-01-25 Postów: 86 Status: Nieobecny |
Mam pytania: -Na jakich zasadach jesteście zatrudnieni w szkole (uzupełnienie etatu, dodatkowe godziny (lekcyjne czy zegarowe)?) - Czy ktoś z okolic Grudziądza podejmuje studia podyplomowe na WSSE w Bydgoszczy w kierunku przedsiębiorczość i doradztwo zawodowe? ---------------------------------------- Beata |
||
|
to forum jest SZOK-ująco aktywne ![]() ---------------------------------------- Beata |
||
|
![]() Dołączył: 2006-02-01 Postów: 377 Status: Nieobecny |
Podobno jeszcze nie ma takich stanowisk w szkołach ... |
||
|
![]() ![]() Polska Dołączył: 2006-02-19 Postów: 189 Status: Nieobecny |
Beata- rozpoczęłaś studia? Na stronie KPCEN jest oferta studiów podyplomowych ze środków unijnych. |
||
|
Nie nie rozpoczęłam studiów. Te które znalazłam ze śr. unijnych rozpoczęły się już w czerwcu 2007 lub dawno już skończyły. ---------------------------------------- Beata |
||
|
![]()
|
witam skończyłam jedną z takich edycji studiów grantowych, zaczęły się w czerwcu 2007 a skończyły w czerwcu 2008. W tym roku szkolnym pracuję jako doradca w szkole ale ylko dlatego że szkoła wzięła udział w projekcie EFS i oprócz innych zadań przewidzianow nim również funkcję doradcy. Mam 20 godzin w tygodniu, chodzę na lekcje wychowawcze, prowadzę poradnictwo indywidualne. Moja umowa o pracę jest podpisana z koordynatorem projektu a nie z dyrektorem szkoły w której pracuję.Pozdrawiam |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |