|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Pedagog szkolny » Wątek: Prosze o pomoc |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 5 |
Autor |
|
![]()
|
Proszę o pomoc. Właśnie zaczełam prace jako pedagog szkolny w Szkole Podstawowej. Praca przyszła szybko i równie szybko ją przyjełam. Teraz już wiem, że to wszystko nie jest takie łatwe, a chyba najtrudniejsza jest współpraca z innymi nauczycielami. Ale ja nie o tym. zaczełam pracę ale tak do końca to nie wiem co do czego. Więc proszę o pomoc doświadczonych pedagogów aby udzielili mi wskazówek jak i co mam robić. Jaką dokumentację prowadzicie, jak zakładacie teczki uczniów ( co one zawierają) jakie prowadzicie zajęcia dodatkowe i czy do zajęć prowadzonych z uczniem piszecie jakieś programy. Bo do mnie przyszła mama która poprosiła mnie żebym zajeła sie jej synem on ma trudności w nauce. jakie macie karty pracy z uczniami. Nie wiem o co jeszcze zapytać bo to troche krępujące. Ale naprawde proszę o pomoc i wskazówki :-) ![]() ![]() |
||
|
![]()
|
podaj maila to prześlę ci trochę materiałów |
||
|
![]()
|
maruszka9@tlen.pl Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
||
|
![]()
|
Czy ja bym mogła również poprosić o te materiały? Bardzo mi na tym zależy. ckasia@poczta.fm |
||
|
![]()
|
podłączam się pod prośbę;) czy któraś z koleżanek mogłaby także mi przesłać te materiały? podaję meila: beatanagiec@wp.pl |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |