|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Pedagog szkolny » Wątek: zapytanie |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 6 |
Autor |
|
![]()
|
Witam Mam ukończone studia licencjackie na kierunku Pedagogika Socjalna z Profilaktyką Uzależnień uczelnia wystawila mi zaświadczenie o uprawnieniach pedagogicznych obecnie koncze 2 letnie studia mgr.na kierunkuPedagogika specjalizacja Praca Socjalna co musze czy moge pracowac jako pedagog szkolny czy musiałabym ukoczyc jeszcze studia podyplomowe na kierunku pedagogika opiekuńczo wychowawcza?prosze od odp. :) |
||
|
![]()
|
Czy ktoś mi moze udzielić odpowiedzi!! |
||
|
![]()
|
dyrektor będzie musiał zdecydować czy ukończony kierunek studiów jest wystarczajacy do zatrudnienia na stanowisku pedagoga szkolnego |
||
|
![]()
|
A ja mam pytanie, czy po pedagogice specjalnej- resocjalizacja i wspomaganie rodziny- moge podjac prace jako pedagog w szkole?? i tak naprawde jak moge sie starac o ta prace- szukac bezposrednio w szkolach czy przez kuratorium. Mam jeszce rok do ukonczenia studiow, ale chcialabym sie juz gdzies zaczepic w ramach praktyk... |
||
|
![]()
|
Zgodnie z art. 39 ust. 3 Ustawy z dnia 07 września 1991 r. o systemie oświaty (Dz.U. 256/2572/2004 ze zm.) to dyrektor szkoły jest kierownikiem zakładu pracy dla zatrudnionych w szkole lub placówce nauczycieli i decyduje w sprawach zatrudniania i zwalniania nauczycieli. Tyle w temacie |
||
|
![]()
|
Z tego co wiem-to pedagog po ukończeniu pedagog.opiek.-wychow. często +terapia pedagogiczna |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |