|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Pedagog szkolny » Wątek: zapytanie |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 3 |
Autor |
|
![]()
|
Mam pytanko ukonczyłam studia licencjackie na kierunku "Pedagogika Socjalna z profilaktyką uzależnień" studia uzupełniające mgr na kierunku "Praca Socjalna".Od pazdziernika zamierzam isc na studia podyplomowe na kierunku Pedogogika przedszkolna i opiekuńczo-wychowawcza" mam pytanie czy jeżeli ukończe ten kierunek to nie bede miała problemów aby zostać pedagogiem szkolnym,lub naczycieliem w przedszkolu,zerówce dodam ze posiadam uprawnienia pedagogiczne.prosze o odpowiedz bo juz sie pogubilam w tych ustawach!! pozdrawiam |
||
|
![]() ![]() Dołączył: 2008-07-23 Postów: 3 Status: Nieobecny |
Witaj. Jestem pedagogiem. Ukończyłam profilaktykę społeczną i resocjalizację, no i pracuję w tym zawodzie. Myślę, że Twoje studia jak najbardziej nadają się do tej pracy ![]() |
||
|
![]()
|
Po opiekuńczo-wychowawczej pedagogiem jak najbardziej być możesz, po przedszkolnej możesz być przedszkolanką...na dzień dzisiejszy!!! niestety ci na górze bardzo często czepiają się detali i wymyślają nowe, bzdurne zasady zatrudniania na poszczególnych stanowiskach tylko po to żeby napędzić koninkturę i wydrzeć kasę na kolejne, niewiele warte podyplomówki. Podaję przykład: nauczyciel w-f idzie na studia podyplomowe z edukacji wczesnoszkolnej koniecznie ZINEGROWANEJ żeby uczyć dzieci I-III, to samo nauczyciel j.angielskiego itp... niedługo będą podyplomówki dające uprawnienia do nauczania w każdej klasie z osobna |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |