|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Pedagog szkolny » Wątek: Nowe wyzwanie!!! |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 1 |
Autor |
|
![]()
|
Witajcie kochani!! Tak się złożyło że od września bedę pracowała na stanowisku pedagoga szkolnego w szkole podstawowej. Wcześniej pracowałam w świetlicy i zdążyłam już poznać nauczycieli i uczniów z mojej szkoły. Trochę z niecierpliwością ale również z małą obawą wyczekuję września - nowe wyzwanie - pedagog szkolny. Mam nadzieję że sobie poradzę i sprawdzę się na tym stanowisku. Proszę doświadczonych kolegów i koleżanki - proszę napiszcie jak to u Was było? Czy ciężko wdrożyć się w obowiązki? I proszę wskażcie drogę - od czego zaczynacie pracę we wrześniu? Czy robicie podczas wywiadówek spotkania z rodzicami czy może wchodzicie na zebrania do klas I? Czy jest gdzieś określone że trzeba w poszczególnych klasach realizować jakieś zajęcia - np. profilaktyczne lub integracyjne? A może wszystko najlepiej ustalic z wychowawcami? Jeśli macie jakieś materiały pomocne w pracy pedagoga szkolnego proszę prześlijcie na e-maila:m.binder@interia.eu. Pozdrawiam serdecznie!!!!! ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------- [Edytuj 1 razy, ostatnio edytowany przez gojka1 (at) 2008-08-11 17:24:18] |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |