|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Pokemon » Wątek: Mój Quiz Pokemon. |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 8 |
Autor |
|
![]() ![]() Austria Dołączył: 2008-09-03 Postów: 33 Status: Nieobecny |
Jesteś pewien,że wiesz wszystko o Pokemonach oraz ich trenerach.Spawdź swoje wiadomości. 1-Która z ewolucji jest błędna? a-Pikachu,Pichu,Raichu b-Machop,Machoke,Machamp c-Mankey,Primeape 2-Który z podanych pokemonów należy do Misty? a-Onix b-Staryu c-Pikachu 3-Kto jest liderem stadionu w Violet City? a-Ash b-Lt.Surge c-Mikan 4-Która z ośób nie występuje w Świecie Pokemon? a-Prof.Oak b-Gary c-Prof.Larson 5-Który z podanych pokemonów nie ewouluje? a-Swablu b-Snorlax c-Spearow 6-Jaka odznakę można zdobyć na Navel Island? a-Rubinu morza b-Uderzenia c-Zlewiska ---------------------------------------- NAJLEPSZY TRENER POKEMON. |
||
|
![]() ![]() Austria Dołączył: 2008-09-03 Postów: 33 Status: Nieobecny |
Oto poprawne odpowiedzi 1-a 2-b 3-c 4-c 5-b 6-a ---------------------------------------- NAJLEPSZY TRENER POKEMON. |
||
|
![]() ![]() Dołączył: 2008-10-10 Postów: 6 Status: Nieobecny |
Oto moje odpowiedzi; 1-a-Pikachu,Pichu,Raichu 2-b-Staryu 3-c-Mikan 4-c-Prof.Larson 5-b-Snorlax 6-a-Rubinu Morza ---------------------------------------- NAJWIĘKSZA MISTRZYNI POKEMON I MISS CERCULEAN CITY. |
||
|
![]() ![]() Dołączył: 2008-10-17 Postów: 5 Status: Nieobecny |
Oto moje odpowiedzi: 1-a-Pikachu,Pichu,Raichu 2-b-Staryu 3-c-Mikan 4-c-Prof.Larson 5-b-Snorlax 6-a-Rubinu morza ---------------------------------------- LIDER STADIONU W SNOWPOINT CITY. |
||
|
![]() ![]() Anglia Dołączył: 2008-10-23 Postów: 11 Status: Nieobecny |
Moje odpowiedzi są następujące: 1-a 2-b 3-c 4-c 5-b 6-a ---------------------------------------- NAJWIĘKSZA MISTRZYNI POKEMON |
||
|
![]() ![]() Dołączył: 2011-05-07 Postów: 4 Status: Nieobecny |
Moje odpowiedzi są następujące: 1-Która z ewolucji jest błędna? a-Pikachu,Pichu,Raichu 2-Który z podanych pokemonów należy do Misty? b-Staryu 3-Kto jest liderem stadionu w Violet City? c-Mikan 4-Która z ośób nie występuje w Świecie Pokemon? c-Prof.Larson 5-Który z podanych pokemonów nie ewouluje? b-Snorlax 6-Jaka odznakę można zdobyć na Navel Island? a-Rubinu morza ---------------------------------------- LIDERKA STADIONU W AZURII. |
||
|
![]() ![]() Polska Dołączył: 2012-03-02 Postów: 4 Status: Nieobecny |
Moje odpowiedzi brzią następująco: 1-a 2-b 3-c 4-c 5-b 6-a ---------------------------------------- LIDER STADIONU W VIRIDIAN CITY. |
||
|
![]() ![]() KANADA Dołączył: 2016-06-17 Postów: 12 Status: Nieobecny |
Oto moje odpowiedzi: 1-Która z ewolucji jest błędna? a-Pikachu,Pichu,Raichu. 2-Który z podanych pokemonów należy do Misty? b-Staryu. 3-Kto jest liderem stadionu w Violet City? Mikan. 4-Która z osób nie występuje w Świecie Pokemon? -Prof.Larson. 5-Który z podanych pokemonów nie ewouluje? b-Snorlax. 6-Jaką odznakę można zdobyć na Navel Island? a-Rubinu morza. |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |