|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Biblioteka szkolna » Wątek: Braki bezwzględne |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 3 |
Autor |
|
![]()
|
Mam pytanie odnośnie braków bezwzględnych, a mianowicie: natknęłam sie po poprzednikach na protokół braków bezwzględnych i protokół ubytków :zniszczone. Moją ciekawość wzbudziło wykazanie w protokole ubytków książek zniszczonych książek które znajdowały się na brakach bezwzględnych a było tego sporo. Według mojej wiedzy braki bezwzględne nie powinny sie znależć na protokole książek jako zniszczone tylko inaczej jako zagubione. Jak wy takie rzeczy robicie czy też braki bezwzględne a więc takie których nie ma nawet 10 lat dajecie na protokół znisczonych ? Dorota Opolska |
||
|
![]()
|
czy naprawdę wśród osób czytających nikt nie podejmie się wypowiedzi na ten temat? Niesądzę aby nikt nie wiedział o czym piszę . Może jednak ... |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-27 Postów: 109 Status: Nieobecny |
Braki bezwzględne to książki zagubione i nieodnalezione podczas bieżącego skontrum. Zazwyczaj sa spisane w protokole i automatycznie ( jeżeli sie nie znalazły) odpisuje się jako zagubione. |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |