|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Rozmowy o religii » Wątek: Pomyślności w kolejnym nowym roku :) |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 44
|
Autor |
|
![]()
|
Jak w temacie :) Widziałem pod postem BMA, że bagienkowe towarzystwo raz po raz tu zagląda. Popieram sugestię Komy by się skrzyknąć i poplotkować :) Pozdawiam! |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 1593 Status: Nieobecny |
Xmall dawno nie widziany (to podobno pisze się juz razem, ale ja napisałam oddzielnie, aby nie nadawać Xmallowi stałej cechy) ![]() Idę wołać Boudiccę, może znajdę też krakowiaka:) Zaglądajcie tu, bo znów się zgubimy. |
||
|
![]()
|
Mam emaile lub namiay na FB i NK do większości z towarzystwa :) Moze ustalimy termin i się zmówimy? Nie mam kontaktu do BMA, Arturka i kilku osób. |
||
|
![]()
|
Miłka bywa często na FB (grupa Myślmy), Boston ostatnio jest bardzo aktywny na linkedin.com. ----------- http://pl.wikipedia.org/wiki/Xmal_Deutschland :) Z loginami jest problem bo bywają zajęte i wtedy trzeba dodawać znaczki i literki. |
|||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 1443 Status: Nieobecny |
Wywolana, melduje sie na miejscu :) ---------------------------------------- Sa ludzie, ktorzy widza szklanke w polowie pusta. Sa tez tacy, ktorzy widza ja w polowie pelna. A ja widze miejsce do nalania wodki :D ![]() |
||
|
![]()
|
Kurde... Od kiedy tak naprawdę tu bywaliśmy? Bo widoczne daty przystąpienia to daty pierwszego logowania po (nieszczęsnej) zmianie skryptu foum. Hmmm... |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-24 Postów: 1443 Status: Nieobecny |
2006 r. na forum grzalismy az para leciala zaczelo sie pod koniec 2005 r (ok. wrzesnia chyba?) a my z halcatla zawiazalysmy pakt krwi jeszcze w 2003 chyba roku... ---------------------------------------- Sa ludzie, ktorzy widza szklanke w polowie pusta. Sa tez tacy, ktorzy widza ja w polowie pelna. A ja widze miejsce do nalania wodki :D ![]() ---------------------------------------- [Edytuj 1 razy, ostatnio edytowany przez boudicca (at) 2014-01-13 18:33:02] |
||
|
![]() Dołączył: 2006-01-25 Postów: 1593 Status: Nieobecny |
Kupa czasu, kochani. Ale najwazniejsze, że zwołaliśmy się:) Boudicca, ty masz kontakt z Justyną? |
||
|
![]()
|
Dałem znać Bostonowi i Fiori. Teraz zmyakm do pracy. Będę w środę po południu. |
||
|
![]()
|
Taaaaak... Egoizm zaślepia :D |
|||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |