|
Strona główna
| Najświeższe wątki
| Kto jest obecny
| Lista użytkowników
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum Interkl@sy » Lista wszystkich forów » Forum: Forum ogólne » Wątek: Herbata czy kawa |
|
Wszystkich postów w tym wątku: 4 |
Autor |
|
![]()
|
Witam wszystkich. Co pijecie na co dzień? Ja najcześciej kawę ale zastanawiam się czy jest dla niej jakaś dobra alternatywa? Codziennie rano stawia mnie na nogi. |
||
|
![]() ![]() Dołączył: 2014-08-21 Postów: 23 Status: Nieobecny |
Wiesz oczywiście dobrze, że kawa nie jest taka zdrowa? Równie dobrze można ją zastąpić herbatą czarną, która zawiera w sobie również składniki pobudzające - teinę. Poza tym nie wypłukuje z organizmu dobrych mikroelementów : żelaza i magnezu, które są przecież niezbędne do codziennego funkcjonowania. Tutaj: http://www.herbata.info/herbata-czarna/ możesz sobie zapoznać się z jej właściwościami. Sama kiedyś byłam wielką wielbicielką kawy jednak właśnie przerzuciłam sie na herbatę. Ma na mnie zdecydowanie lepszy wpływ i jest zdrowsza. ---------------------------------------- Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi. |
||
|
![]() ![]() KANADA Dołączył: 2016-06-17 Postów: 12 Status: Nieobecny |
Zwykle pijam mocną herbatę. |
||
|
![]()
|
Ja uwielbiam kawę dlatego każdy dzień rozpoczynam od wypicia kawy, sam jej zapach jest super. Dziennie wypijam średnio 3kubki kawy hurtownia papiernicza |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do wydruku] [Nowy wątek] |